8. juli 2015

Holdtilmelding

Nedenfor kan du læse om vores hold og tilmelde dig. Klik på knappen”Info & tilmelding” for mere info samt tilmelding for de enkelte hold.

Sæson kører fra uge 37, 2020 til uge 17, 2021. Holdene Outdoor og HIIT & børneleg – Familiehold starter i uge 33 (Løbeklubben er igang).


Badminton – for både børn og voksne

Deltag i badmintonholdtræning for både børn og voksne hver mandag. Pris: 650 kr.

Lej en badmintonbane i Lisbjerghallen i en time om ugen hele sæsonen. Pris: 1050 kr.


Hiit & børneleg – Familiehold

High Intensity Interval Træning er 30 minutters effektiv træning, hvor du arbejder mod tiden. Alle kan være med på eget niveau. Holdet er rettet mod familier med børn (men alle er velkomne). Pris: 250 kr.


Håndbold (U8, 6-9 årige)

Kan du lide at lege tagfat, lege med bolde og bruge din krop, så er håndbold måske noget for dig. Rettet mod drenge og piger fra årgang 2011, 2012 og 2013. Pris: 650 kr.


Løbeklub

Kom og vær’ med i vores løbefælleskab, snør’ løbeskoene, få sved på panden og løb med os i vores skønne omgivelser i Lisbjerg. Alle kan være med, uanset om du kun har løbet efter bussen eller er vant til at løbe. Formålet er, at det skal være sjovt at løbe og sammen når vi længere! Pris: gratis.


Musikundervisning

Vi kan tilbyde guitar, klaver, trommer og sangundervisning. Pris: 1525 kr for en halv sæson.


Outdoor Fitness

Outdoor fitness er målrettet, sjov og udfordrende udendørs træning. Både styrke, balance og bevægelighed trænes samtidig med, at hovedet bliver ”blæst igennem” og humøret stiger. Pris: 300 kr.


Power

POWER er for dig, som godt kan lide at udfordre dig selv og samtidig ønsker en stærk krop med smukke og tonede muskler. Pris: 700 kr.


Puls og styrke

På PULS OG STYRKE er der fokus på at få pulsen op og styrke core og muskler. Pris: 700 kr.


Tumlingegymnastik 2-4 år

Et hold fuld af hyggeligt og aktivt samvær imellem børn (2-4 år) og forældre. Pris: 650 kr.


Yoga

Yoga i Lisbjerg Fritidsliv er for dig, der ønsker at mærke kroppen og de glemte muskler, til dig der ønsker at øge fleksibiliteten og forbedre balancen, og ikke mindst til dig der ønsker at investere i eget velvære. Pris: 350 kr. for en halv sæson.