Måske har du smagt nogle af de spanske Tapas-retter, men aldrig vidst hvad baggrunden for tapas egentlig er.
Kunne du tænke dig at få et indblik i den spanske madkultur, og få en idé om hvordan tapas tilberedes? Så er dette noget for dig!
Sergio, som vores spanske kok hedder vil starte med, at fortælle lidt om baggrunden for Tapas.
Herefter vil vi i mindre grupper, tilberede Tapas efter vejledning af Sergio. Under madlavningen vil det være lidt tapas samt vin man kan smage.
Når vi er færdige med at tilberede maden vil vi dække bord og sammen spise Tapas.
Sergio medbringer forskellige gode vine i flere prisklasser som suppler Tapas godt. Det er muligt at købe og vælge en af de vine vi har smagt under madlavningen til at indtage sammen med maden.
Der bliver mulighed for at købe vin med hjem.
Kursuspris er kr 350 som dækker alt undtagen drikkevarer under spisningen.
Vi starter tirsdag d. 26. januar kl 17.00 i køkkenet på Lisbjergskolen.