Tak for denne sæson!

Hej alle fritidsbrugere i Lisbjerg Fritidsliv,

Lidt nyt fra bestyrelsen samt et stort TAK for denne sæson.

Først vil vi gerne takke jer alle for en fantastisk sæson, som desværre har været den nok mest udfordrende til dato. Først blev vi ramt af vandskade i hallen og bedst som det lysnrde med tørvejr, så kom Covid-19 og lukkede alt ned – og desværre også alle vores tilbud i Lisbjerg Fritidsliv. Både vores gode instruktører og vi i bestyrelsen er kede af, at vi måtte slutte så brat.

Vi kigger derfor hen imod næste sæson for efteråret 2020 og foråret 2021. I bestyrelsen er vi nu igang med at planlægge den næste sæson. Vi forsøger også at indtænke alle scenarier for den fremtidige genåbning. Vi håber, at I vil støtte op om jeres lokale foreningsliv, så vi kan blive ved med at eksistere i vores skønne område.

Lisbjerg Fritidsliv er en frivillig forening som udelukkende er drevet af jer, medlemmer. Uden jer, ingen fritidstilbud i Lisbjerg. Vi går nu igang med at planlægge, hvordan vi kan give jer lidt ekstra, når den nye sæson skal skydes igang. Vi håber selvfølgelig at I støtter op, som I allerede har gjort. Endnu engang, tak for det.

Vi glæder os til at kunne komme igang igen. Skulle nogle sidde med spørgsmål, nye ideer til hold, lysten til at være instruktør el. andet kan bestyrelsen kontaktes på: info@lisbjergfritidsliv.dk.

Hold øje med vores facebookside https://www.facebook.com/lisbjergfritidsliv/ samt www.lisbjergfritidsliv.dk, hvor vi vil annoncere når tilmeldingen til den nye sæson er klar.

Mange sommerhilsner
Bestyrelsen, Lisbjerg Fritidsliv