Juleferien forlænges

Hos Lisbjerg Fritidsliv følger vi naturligvis de nye restriktioner for at begrænse smitten med Covid-19 og i denne omgang betyder det at opstarten af vores aktiviteter udskydes. Vi starter op efter juleferien i uge 2 (Vi starter således fra mandag d. 10/1).

Den 17. december, blev der fremlagt en række nye restriktioner for at begrænse smitten, samt en klar opfordring fra kulturministeriet og landets idrætsorganisationer, herunder DIF og DGI, om at følge skolernes nedlukning frem til den 5. januar og disse følger vi naturligvis også i Lisbjerg Fritidsliv.

Vi håber på jeres forståelse og håber på hurtigt at kunne komme i gang med vores aktiviteter i det nye år.

Har du nogle spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på mail: info@lisbjergfritidsliv.dk

Alle ønskes en rigtig Glædelige Jul og Godt Nytår.

Venlig Hilsen

Bestyrelsen, Lisbjerg Fritidsliv