13. juni 2019

Badminton

Tidspunkt: Mandag – se træningsplan for hvert hold nedenfor

OBS: KOM OG FÅ EN GRATIS PRØVETIME !!

Vi tilbyder både badminton for børn og voksne.

Målsætningen i børnebadminton er, at børnene lærer at spille badminton, at være med på et hold og få sved på panden. Fra 3. klasse er der mulighed for at spille holdturnering.

Jesper træner alle tre hold. Han har selv spillet badminton i 30+ år, giver den også gas til Voksenfjer og har tidligere i flere omgange været træner. I år træder Tobias til som hjælpetræner, han har ligeledes spillet badminton i flere år – også i Lisbjerg Fritidsliv.

Voksenfjer er et tilbud til dig, der gerne vil spille mod andre voksne. Kom som du er, og I finder sammen ud af hvem, der skal spille mod hvem. Du har derfor mulighed for at komme til at spille mod flere forskellige voksne i løbet af en træning. Medbring selv ketcher og fjerbolde.

Klik på knapperne nedenfor for tilmelding. Træning foregår i hallen på Lisbjergskolen hver mandag på følgende tidspunkter og koster 700 kr. for børnebadminton og 750 kr. for voksenfjer en sæson:Info

Børnebadminton:

Undervisere: Jesper Parsberg

Hjælpetræner:

Tidspunkt: Mandage

0-2 kl. 15.30 – 16.30

3-5 kl. 16:30 – 17:30

6-9 kl. 17.30 – 18.30

Sted: Hallen på Lisbjergskolen
Start: Uge 36, 2024 / Slut: Uge 17, 2025
Pris: 700 kr. for børnebadminton / 750 kr. for voksenfjer for hele sæsonen.

OBS: Der kan forekomme få aflysninger pga. arrangementer i Hallen/Dansesalen. Aflysninger meldes ud via mail. Der vil være ferie i efterårsferien uge 42, Juleferie, Vinterferie uge 7, Påskeferie samt helligdage. Ferieperioden meldes ligeledes ud via mail.