22. oktober 2019

Efterfødselstræning

På dette træningsforløb over 10 gange, skal vi styrke og aflaste kroppen efter graviditeten og fødslen og skabe kropsbevidsthed om ”efterfødselskroppen”. 

Vi skal samle kroppen efter fødslen, så du føler, du kan klare, hvad din hverdag indebærer. Det er et tilbud, hvor du i selskab med andre mødre og deres børn stille og rolig får styrke til kroppen igennem øvelser, der styrker musklerne i særligt mave, ryg, baller, lår og bækkenbund. Vi udfordrer konditionen med puls træning og arbejder på at finde balance i kroppen igen.

Fokus er derfor på stabiliserende øvelser, styrke, puls, aflastning og afspænding. Til at understøtte øvelserne bruges varieret musik. Der afsluttes altid med en afspænding til sidst, hvor du kan have dit barn liggende ved din side. Dit barn er meget velkommen og er med, når det giver mening, og hvis du selv har lyst til det, ellers hepper det på mor, der får sved på panden i en times tid. 

Der bruges redskaber i form af håndvægte og bolde, så du kan være med uanset din træningsform. Det handler om at have det sjovt og bevæge kroppen. 

Der er plads til at amme / give flaske, vugge osv. efter dit barns behov, ellers kan dit barn stå lige udenfor vinduerne og sove. 

Jeg glæder mig til at møde dig og dit barn .

Tidspunkt: Fredag 13-14
Underviser: Laura Munkgaard Svendsen


Info

Sted: Sognegården på Lisbjergskolen
Start: Uge 44, 2019, 10 gange
Pris: 450 kr.