3. juni 2024

Familietræning – efterår

Tidspunkt: Søndag kl. 10:00-11:00

Aktivt træningshold for hele familien!

Har i også svært ved at få hverdagen til at hænge sammen med børnenes fritidsinteresser og får i heller ikke selv trænet?

Vi er nogle forældre med skolebørn der gerne vil starte et familietræningshold i Lisbjerg, hvor både voksne og børn er aktive sammen. Fokus er på at være sammen, have det sjovt og ikke mindst at alle får bevæget sig. Træning vil blive en kombination af styrke, aktivitetslege, boldspil mv. Glæd jer til en time hvor i kommer til at grine og være aktive sammen med jeres børn og slet ikke opdager at I får trænet samtidig, fordi I har det sjovt og konkurrerer.

Holdet er for forældre med skolebørn – dvs. fra 6 år og opefter – større børn er velkomne. Hvor mange forældre og børn i kommer er op til jer, blot der som minimum er en forælder med sine børn. Pris: 400 kr pr familie. Skriv i kommentar feltet hvor mange i deltager. Instruktører: Michael og Gitte

Niveau: Begynder/let øvet – alle kan være med.


Klik på knappen nedenfor for tilmelding (der tilmeldes 1 gang per familie)


Info

Træner: Gitte Madsen og Michael Rasmussen
Sted: Gymnastiksalen, Lisbjerg Skolen
Start: Uge 36, 2024 / Slut: Uge 50, 2024 (Efterår-sæsonen) (Der oprettes ny tilmelding for forårssæsonen)
Tidspunkt: Søndag kl. 10:00-11:00
Pris: 400 kr. per familie

OBS: Der kan forekomme få aflysninger pga. arrangementer i Hallen/Dansesalen. Aflysninger meldes ud via mail. Der vil være ferie i efterårsferien uge 42, Juleferie, Vinterferie uge 7, Påskeferie samt helligdage. Ferieperioden meldes ligeledes ud via mail.