5. februar 2024

Familietræning

Aktivt træningshold for hele familien!

Har i også svært ved at få hverdagen til at hænge sammen med børnenes fritidsinteresser og får i heller ikke selv trænet? Så tilmeld dig Familietræning nedenfor!

Vi er et par forældre med skolebørn der gerne vil starte et familietræningshold i Lisbjerg, hvor både vokse og børn er aktive sammen. Fokus er på at være sammen, have det sjovt og ikke mindst at alle får bevæget sig. 

Træningen vil blive en kombination af styrke, aktivitetslege, boldspil mv. Glæd jer til en time hvor i kommer til at grine og være aktive sammen med jeres børn og slet ikke opdager at i får trænet samtidig fordi i har det sjovt og konkurrerer. 

Holdet er for forældre med skolebørn – dvs. fra 6 år og opefter – de store børn er også velkomne. Hvor mange forældre og børn i kommer er op til jer, blot der som minimum er en forælder med sine børn. 

Vi kommer til at køre fire træninger før sommerferien hvor i kan teste om det er noget for jeres familie, og sammen være med til at fintune rammerne for holdet. Vi får også brug for flere tovholdere til en fuld sæson fra efteråret. 

Vi glæder os til at se jer!

Michael og Gitte (indskolings forældre:-))

Niveau: Begynder/let øvet – alle kan være med.


Klik på knappen nedenfor for tilmelding forårets prøvetræninger (der tilmeldes 1 gang per familie)


Info

Træner: Gitte Madsen og Michael
Sted: Gymnastiksalen, Lisbjerg Skolen
Tidspunkter: 10. marts, 24. marts og 14. april.
Tidspunkt: søndag kl. 10:15-11:30
Pris: GRATIS prøvegange inden sommerferien!

OBS: Der kan forekomme aflysninger pga. arrangementer i hallen. Aflysninger meldes ud via mail.