8. juli 2015

Holdtilmelding

Nedenfor kan du læse om vores hold og tilmelde dig. Klik på knappen”Info & tilmelding” for mere info samt tilmelding for de enkelte hold.

Sæsonen kører fra uge 36, 2021 til uge 17, 2022. (Med mindre andet er angivet, se information under hvert hold).

Vi følger skolens ferie og har ikke adgang til hallen i disse uger. (Dette gælder alle hold + baneleje). Vi melder altid kommende ferie/lukkedage ud via mail. (Ferie/ingen aktiviteter: Efterårsferien uge 42, Juleferien uge 50-52, Vinterferien uge 7, Påske + hverdage optil og helligdage). Aflysninger meldes ligeledes ud via mail.

Covid-19 og aktiviteter i Lisbjerg Fritidsliv: Vi følger naturligvis myndighedernes retningslinjer og kan være nød til at lukke ned for vores hold i en periode, dette melder vi ud til medlemmer via mail. Der udbetales som udgangspunkt ikke kompensation i en nedlukket perioden.


Badminton – for både børn og voksne

Deltag i badmintonholdtræning for både børn og voksne hver mandag. Pris: 650 325 kr.

Lej en badmintonbane i Lisbjerghallen i en time om ugen hele sæsonen. Pris: 1050 525 kr.


Dans for børn (6-8 år & 8-10 år)

Et samarbejde mellem Lisbjerg Fritidsliv og Danseskolen Radich & Holde – Dans i Livet, har nu gjort det muligt at melde sig på nye, seje og sjove dansehold på Lisbjerg skole. Pris: 850 kr.


Håndbold – mixhold (7-9 årige)

Kan du lide at lege tagfat, lege med bolde og bruge din krop, så er håndbold måske noget for dig. Alle drenge og piger fra årgang 2012, 2013 og 2014 er velkomne. Pris: 650 325 kr.


Løbeklub

Kom og vær’ med i vores løbefælleskab, snør’ løbeskoene, få sved på panden og løb med os i vores skønne omgivelser i Lisbjerg. Alle kan være med, uanset om du kun har løbet efter bussen eller er vant til at løbe. Formålet er, at det skal være sjovt at løbe og sammen når vi længere! Pris: gratis.


Manga/anime tegnekursus

Kan du lide at tegne Manga/Anime eller vil du gerne lære det? Så er dette kurset for dig. Pris: 400 kr for en halv sæson.


Musikundervisning

Vi kan tilbyde guitar, klaver, trommer og sangundervisning. Pris: 1525 kr for en halv sæson.


Søndagsbold for 4-6 årige

Hvis du har et barn som kan lide at bevæge sig med og uden bold er dette hold det helt rigtige. Pris: 350 kr.


Tumlingegymnastik (1,5-3 år)

Et hold fuld af hyggeligt og aktivt samvær imellem børn (1,5-3 år) og forældre. Pris: 650 325 kr.


Tumlingegymnastik (3-5 år)

Et hold fuld af hyggeligt og aktivt samvær imellem børn (3-5 år) og forældre. Pris: 650 kr.


Yoga

Yoga i Lisbjerg Fritidsliv er for dig, der ønsker at mærke kroppen og de glemte muskler, til dig der ønsker at øge fleksibiliteten og forbedre balancen, og ikke mindst til dig der ønsker at investere i eget velvære. Pris: 700 350 kr. for hele sæsonen.