8. juli 2015

Holdtilmelding

Tilmelding til sæson 2022-2023 er nu åben!

Nedenfor kan du læse om vores hold og tilmelde dig. Klik på knappen”Info & tilmelding” for mere info samt tilmelding for de enkelte hold.

Sæsonen kører fra uge 36, 2022 til og med uge 17, 2023. (Med mindre andet er angivet, se information under hvert hold).

Ferie
Vi følger skolens ferie og har ikke adgang til hallen i disse uger. (Dette gælder alle hold + baneleje). Vi melder altid kommende ferie/lukkedage ud via mail. (Ferie/ingen aktiviteter: Efterårsferien uge 42, Juleferien uge 52, Vinterferien uge 7, Påske + hverdage optil og helligdage). Aflysninger meldes ligeledes ud via mail.

Covid-19 og aktiviteter i Lisbjerg Fritidsliv: Vi følger naturligvis myndighedernes retningslinjer og kan være nød til at lukke ned for vores hold i en periode, dette melder vi ud til medlemmer via mail. Der udbetales som udgangspunkt ikke kompensation i en nedlukket perioden.


Badminton – for både børn og voksne

Deltag i badmintonholdtræning for både børn og voksne hver mandag. Pris: 650 kr.

Lej en badmintonbane i Lisbjerghallen i en time om ugen hele sæsonen. Pris: 1050 kr.


Krea for 2.-5. klasse (hver anden ONSDAG)

Kreativt hold, hvor der skal arbejdes med forskellige materialer og teknikker. Holdet er for både drenge og piger i 2. klasse + 3.-5. klasse (mellemtrin). Pris: 400 kr.


Dans for børn (6-8 år & 8-12 år)

Et samarbejde mellem Lisbjerg Fritidsliv og Danseskolen Radich & Holde – Dans i Livet, har nu gjort det muligt at melde sig på nye, seje og sjove dansehold på Lisbjerg skole. Pris: 875 kr.


Løbeklub

Kom og vær’ med i vores løbefælleskab, snør’ løbeskoene, få sved på panden og løb med os i vores skønne omgivelser i Lisbjerg. Alle kan være med, uanset om du kun har løbet efter bussen eller er vant til at løbe. Formålet er, at det skal være sjovt at løbe og sammen når vi længere! Pris: gratis.


Manga/anime tegnekursus (7-9 år og 10-12 år)

Kan du lide at tegne Manga/Anime eller vil du gerne lære det? Så er dette kurset for dig. Pris: 400 kr for en halv sæson.


Power / Stram op

POWER er for dig, som godt kan lide at udfordre dig selv og samtidig ønsker en stærk krop. Holdet er for alle niveauer. Pris: 700 kr. Nu halv pris for Forårssæsonen: 350kr


Søndagsbold for 5-7 årige (forår)

Hvis du har et barn som kan lide at bevæge sig med og uden bold er dette hold det helt rigtige. Pris: 350 kr.


OPTAGET ! Tumlingegymnastik 2-6 årige

Et hold fuld af hyggeligt og aktivt samvær imellem børn i alderen 2-6 år og forældre. Pris: 650 kr.


OPTAGET! Yoga

Yoga i Lisbjerg Fritidsliv er for dig, der ønsker at mærke kroppen og de glemte muskler, til dig der ønsker at øge fleksibiliteten og forbedre balancen, og ikke mindst til dig der ønsker at investere i eget velvære. Pris: 700 kr.