6. februar 2022

Krea for børn 2. – 5. klassetrin (ONSDAG)

Krea-holdet er for børn på; 2. 3. 4. og 5. klassetrin. Kreaholdet ligger hver anden ONSDAG (Obs flyttet tilbage til onsdag som hidtil) I forsårssæsonen vil holdet ligge Onsdag i lige uger. Opstart uge 8.

På holdet skal vi udfordre den kreative sans som kan skabe rammerne for anderledes dialog og refleksion. Vores hold og kreative sysler vil være præget af årstiden og mærkedage. Vi skal ud i naturen og samle kogler og nødder, huske at lave mor og fars dags gaver, om sommeren skal vi lære at binde blomster buketter fra Lisbjergs marker og hvis der ingen blomster er, så laver vi dem af perler og silkepapir, vi skal afprøve nye kreative værktøjer såsom epoxy og ryste kugler, men også klassiske metoder som fx. skygge profiler og linoliumstryk, og i de mørke måneder skal vi lære at lave lanterner og julepynt. Det er kun fantasien der sætter grænser – og det er netop fantasien vi skal bruge sammen på holdet. Ingenting bliver fastlagt for der skal være plads til at tænke ud af boksen. En ting er dog sikkert, vi kommer til at lære nye arbejdsmetoder og skabe fine ting til glæde for os selv eller andre. 

Om mig:
Jeg hedder Anna Mai og jeg er mor til Alba på 8 år og Sylvester på 6 år. I vores fritid elsker vi at være kreative, og vi elsker at være ude at bruge naturen i Lisbjerg. Personligt har jeg erfaring med, at kreative sysler, kræver rigtig meget overskud, overblik, tid, rum, og de rigtige rammer. De rammer kan jeg godt skabe med børnene på kreaholdet. 


Info

Opstart Forårssæsonen:

Hold i lige uger: Onsdag i Uge 8 kl 14.30-16.00


Tidspunkt: Hver anden ONSDAG kl 14.30-16.00

Hvor: Lisbjergskolen / klasselokale: 3. Årgang

Pris: 400 kr.

Underviser: Anna Mai

Målgruppe: drenge og piger i 2.-5. klasse. Holdene vil i forårssæsonen være blandet på tværs af denne aldersgruppe. Der er 8 pladser på hvert hold.

OBS! evt. aflysninger meldes ud via mail.

Plan for undervisning i foråret:

Onsdag Lige uger: 22/2, 8/3, 22/3, 19/4, 3/5, 17/5, 31/5, 14/6

Holdet er Ikke muligt pt. Onsdag Ulige uger: 1/3, 15/3, 29/3, 12/4, 26/4, 10/5, 24/5, 7/6