6. februar 2022

Krea for 6-8 årige + 9-11 årige

Denne sæson har vi to hold. Et for 6-8 årige (indskolingen) samt et for 9-11 årige (mellemtrin). Krea holdet ligger hver anden onsdag. 6-8 årige onsdage i lige uger og 9-11 årige onsdage i ulige uger.

På holdet skal vi udfordrer den kreative sans som kan skabe rammerne for anderledes dialog og refleksion. Vores hold og kreative sysler vil være præget af årstiden og mærkedage. Vi skal ud i naturen og samle kogler og nødder, huske at lave mor og fars dags gaver, om sommeren skal vi lære at binde blomster buketter fra Lisbjergs marker og hvis der ingen blomster er, så laver vi dem af perler og silkepapir, vi skal afprøve nye kreative værktøjer såsom epoxy og ryste kugler, men også klassiske metoder som fx. skygge profiler og linoliumstryk, og i de mørke måneder skal vi lære at lave lanterner og julepynt. Det er kun fantasien der sætter grænser – og det er netop fantasien vi skal bruge sammen på holdet. Ingenting bliver fastlagt for der skal være plads til at tænke ud af boksen. En ting er dog sikkert, vi kommer til at lære nye arbejdsmetoder og skabe fine ting til glæde for os selv eller andre. 

Om mig:
Jeg hedder Anna Mai og jeg er mor til Alba på 8 år og Sylvester på 6 år. I vores fritid elsker vi at være kreative, og vi elsker at være ude at bruge naturen i Lisbjerg. Personligt har jeg erfaring med, at kreative sysler, kræver rigtig meget overskud, overblik, tid, rum, og de rigtige rammer. De rammer kan jeg godt skabe med børnene på kreaholdet. Info

Start:

Indskolingen 6-8 årige uge 36, 2022 slut uge 50, 2022

Mellemtrin 9-11 årige uge 35, 2022 til uge 51, 2022

Tidspunkt: Hver anden onsdag kl 14.30-16.00 – OBS: Lige uger: Indskolingen 6-8 årige, Ulige uger: Mellemtrin 9-11 årige
Hvor: Lisbjergskolen / klasselokale: 3. Årgang

Pris: 400 kr.

Målgruppe: drenge og piger mellem 6-11 år. Obs der er 8 pladser på hvert hold.

OBS! Aflysninger meldes ud via mail.