13. juni 2019

Musikundervisning

Klaver

Vil du gerne lære at spille klaver? Har du en drøm om at kunne sætte dig hen til et hvilket som helst klaver, og så bare spille? Det kan du komme til hvis du tilmelder dig til klaverundervisning! Alle niveauer og aldre er velkomne. Så længe du har lysten, og du synes det kunne være sjovt.   

Undervisningen kan både være traditionel, med noder, teknik og andre generelle færdigheder. Men den kan også være legende og eksperimenterende, hvor man i stedet ser klaveret som en åben legeplads med tonsvis af muligheder.

Underviser: Karen Lolck
Tidspunkt: Onsdag
Sted: Lisbjergskole – Musiklokalet


Sang

Sangundervisning er både for begyndere og øvede. I undervisningen tager I udgangspunkt i din personlige stemme, dine sangvalg og ønsker til programmet, alt imens underviseren supplerer med idéer og sangtekniske øvelser m.m. Alle uanset niveau og kompetencer er velkommen.

Underviser: Karen Lolck
Tidspunkt: Onsdag
Sted: Lisbjergskole – Musiklokalet


Guitar

Guitarundervisning både for begyndere og øvede elever.

Underviseren hedder Andreas og har spillet guitar i snart 14 år og har igennem mange års banderfaring arbejdet med alt fra rock, pop og funk til folk, klassisk og jazzens vidunderlige verden. Andreas har studeret musikvidenskab i 2 år nu og arbejder i sub fritid som musikunderviser på Frederiksbjerg Guitarskole, hvor han har undervist fast de sidste 3 år. Han har desuden arbejdet som freelanceunderviser på et gymnasie, så han har haft med alle aldersgrupper at gøre fra indskoling til 
pensionsalderen. Derudover spiller han fast i et festorkester og en jazzsekstet, samtidig med at han synger i koret Local Vocal. 

Andreas om undervisningen: “Personligt har jeg arbejdet rigtig meget med improvisation, genrekendskab og musikteori. Jeg sætter altid elevens interesser først og bestræber min undervisning på at elevens interesser og ønsker bliver mødt, uanset hvad det kræver af mig som underviser. Det er vigtigt for mig, at der er et formål med undervisningen for eleven, så vi kan kigge tilbage og krydse de mål af, som vi har sat undervejs.”

Underviser: Andreas Svendgaard Kristensen
Tidspunkt: Mandag
Sted: Lisbjergskole – Musiklokalet


Info

Pris: 1525 kr.
Sted: Lisbjergskolen
Start: Uge 2, 2021 – 12 undervisningsgange af 25 minutter
Tidspunkt: Efter aftale med underviseren. De fleste undervisere studerer, så de skal have det til at passe sammen med deres skema.

Udmelding af undervisningsdatoer
Underviser skal som udgangspunkt oplyse alle datoer ved første eller 2. undervisningsgang til elever, for at skabe transcendent.

Elev fravær
Hvis eleven er fraværende (ligegyldig hvilken undskyldning) skal undervisningen ikke erstattes.

Underviser fravær
Hvis underviser er nødt til at aflyse eller kommer for sent, skal der umiddelbart efter findes en ny dato, som kan være erstatning af den tabte undervisningsgang.