26. marts 2024

Skovspejderne

Bliv en del af Skovspejderne og lad dit barn opleve store naturoplevelser i et stærkt fællesskab! Udforsk naturen, lær spejderfærdigheder og skab minder for livet. Vi byder alle børn velkommen, fra 0. til 6. klasse, samt hele familien.

Lisbjerghytten. Elevvej 120. 8200 Aarhus N.

JUNIOR SPEJDER 4 KLASSE – 6 KLASSE onsdag kl. 18-19:30

Tag med som junior hos Skovspejderne og lad os sammen udforske naturen! Hos os handler det om at have det sjovt, udforske den vilde natur og arbejde med bål, knob, førstehjælp, kort & kompas – alt sammen ude i naturen. Bliv en del af vores stærke fællesskab og oplev naturen på en helt ny måde – vi glæder os til at byde dig velkommen!

MINI SPEJDER 2 KLASSE – 3 KLASSE onsdag kl. 17-18.30

Bliv en Minispejder hos Skovspejderne! Vi har det sjovt og lærer en masse færdigheder. Vi håndterer knive, laver bål, lærer førstehjælp og meget mere. På ture lærer vi at samarbejde og være selvstændige. Vigtigst af alt er det gode kammeratskab. Kom og vær med til at skabe fantastiske oplevelser og venskaber!

MIKRO SPEJDER 0 KLASSE – 1 KLASSE kl. 17-18.30

Som Mikrospejder hos Skovspejderne er der fart over feltet, når vi udforsker naturen uden forældre. Vi leger, lærer og har det sjovt i vildmarken! Kom og vær med til at skabe eventyr og gode minder – vi glæder os til at se dig!

FAMILIE SPEJDER 3-6 ÅR + FAMILIEN søndag i lige uger kl. 9-11

Vi kombinerer familiens trygge rammer med spændende spejderaktiviteter og friluftsliv. Lav bål, bag snobrød, og udforsk naturen sammen med børnene. Det er et skønt afbræk fra hverdagen, hvor I kan nyde nærvær og frisk luft. Så hop med ombord, og skab gode minder for hele familien!

DER ER LØBENDE TILMELDING. SKRIV DIT BARN PÅ VENTENLISTEN. NY SÆSON STARTER SIDSTE UGE I AUGUST HVERT ÅR. 

Dit barn kan springe køen over og bliver spejder direkte, hvis du bliver leder – vær med til at skabe store naturoplevelse i et stærkt fællesskab.  

Find mere information på

Skovspejderne 

https://www.facebook.com/Skovspejderne/