21. juni 2021

Familie-Tumlingegymnastik 2-6 årige

I denne sæson vil Familie-tumligegymnastik være en time for hele familien med mindre børn. Holdet vil være delt ind i to grupper under timen:

2-3 årige: dette vil være et hold fuld af hyggeligt aktivt samvær mellem børn og forældre. Vi vil starte timen med forskellige sanglege og aktiviteter hvorefter vi slår os løs på aktivitetsbanen. Det er vigtigt at forældre er indstillede på at være aktive medgymnaster.

4-6 årige: er holdet med hyggeligt samvær og aktiviteter mellem børnene. Her vil vi starte med en leg eller sangleg, hvorefter vi vil give den gas på aktivitetsbanen. Vi vil også lave indledende øvelser til forskellige spring.

Holdene vil være opdelt (i forskellige lokaler så vidt muligt (Hallen, danse- og motoriksalen) for at undgå at de bliver forstyrrede af hinanden.

Det forventes at ALLE forældre hjælper til med at rydde op – OBS! ingen børn må opholde sig i redskabsrummet – Vigtigt at dette overholdes.

Vigtigt at du tilmelder dit barn på det hold som passer aldersmæssigt ved sæsonstart. Tryk på tilmeldingsknapperne nedenfor. (Ved tilmeldning: skriv barnets navn i feltet ”navn”).
Instruktør/hjælpere: Susanne Rask / Tonny Petterson / Christian Knudsen / Hjælpetræner søges! – kontakt bestyrelsen.
Sted: Hallen – Lisbjergskolen
Start: Uge 36, 2022 / Slut: Uge 17, 2023
Tidspunkt: Onsdag 16.30-17.30
Pris: 650 kr.

OBS: Der kan forekomme få aflysninger pga. arrangementer i hallen/dansesalen. Aflysninger meldes ud via mail.