21. juni 2021

Familie-Tumlingegymnastik 2-6 årige

Tidspunkt: Onsdag 16.30-17.30

Familie-tumlingegymnastik er en time for hele familien med mindre børn, hvor vi danser, hopper og leger imens vi får sved på panden.

Til familiegymnastik starter vi samlet i den store hal med opvarmning og fællesdans. Herefter deler vi os op i to hold efter alder. Timen sluttes på samme måde af i fællesskab med “farvelsang”.

Når gymnastik er færdig, hjælper forældrene med at sætte redskaber tilbage ind i redskabsrummet (pga. sikkerhed må børnene ikke komme med ind i redskabsrum).

2-3 årige: dette vil være et hold fuld af hyggeligt, aktivt samvær mellem børn og forældre. Vi vil starte timen med forskellige sanglege og aktiviteter hvorefter vi slår os løs på aktivitetsbanen.

4-6 årige: er holdet hvor vi giver den fuld gas til fed musik. Her får vi sved på panden med styrkeøvelser og motorikøvelser – alt gennem leg, med redskaber og seje udfordringer, hvor forældrene også er med til at få aktiviteterne til at køre.

Der vil være hyggelige fællesarrangementer i forbindelse med fx. jul og afslutning. Vi vil glæde os til at se jer!

Tilmelding: Du tilmelder dit barn på det hold som passer aldersmæssigt ved sæsonstart. Prisen er pr. barn. Tryk på tilmeldingsknapperne nedenfor. (Ved tilmelding: skriv barnets navn i feltet ”navn”).Instruktør/Tovholder: Kathrine og Anne-Kristine

Sted: Hallen – Lisbjergskolen
Start: Uge 36, 2024 / Slut: Uge 15, 2025
Tidspunkt: Onsdag 16.30-17.30
Pris: 700 kr.

OBS: Der kan forekomme få aflysninger pga. arrangementer i Hallen/Dansesalen. Aflysninger meldes ud via mail. Der vil være ferie i efterårsferien uge 42, Juleferie, Vinterferie uge 7, Påskeferie samt helligdage. Ferieperioden meldes ligeledes ud via mail.