21. juni 2021

Familie-Tumlingegymnastik 2-6 årige

Familie-tumligegymnastik er en time for hele familien med mindre børn. Holdet vil være delt ind i to grupper under noget af timen afhængig af antallet af instruktører og medhjælpere. Det vil varierer fra gang til gang hvor meget der sættes i gang af sanglege og aktiviteter, men der vil altid være mulighed for at give den gas på redskabsbanen.

Det er VIGTIGT at man på dette hold hjælper sit barn i at deltage i de planlagte aktiviteter/samlinger, da dette gør timen til en god oplevelse for alle.

2-3 årige: dette vil være et hold fuld af hyggeligt aktivt samvær mellem børn og forældre. Vi vil starte timen med forskellige sanglege og aktiviteter hvorefter vi slår os løs på aktivitetsbanen. Det er vigtigt at forældre er indstillede på at være aktive medgymnaster.

4-6 årige: er holdet med hyggeligt samvær og aktiviteter mellem børnene. Her vil vi starte med en leg eller sangleg, hvorefter vi vil give den gas på aktivitetsbanen. Vi vil også lave indledende øvelser til forskellige spring.

Holdene vil være opdelt (i forskellige lokaler så vidt muligt (Hallen, danse- og motoriksalen) for at undgå at de bliver forstyrrede af hinanden.

Det forventes at ALLE forældre hjælper til med at rydde op – OBS! ingen børn må opholde sig i redskabsrummet – Vigtigt at dette overholdes.

Vigtigt at du tilmelder dit barn på det hold som passer aldersmæssigt ved sæsonstart. Prisen er pr. barn. Tryk på tilmeldingsknapperne nedenfor. (Ved tilmeldning: skriv barnets navn i feltet ”navn”).Instruktør/Tovholder: Susanne, Christian, Lars, Mette, Camilla

Sted: Hallen – Lisbjergskolen
Start: Uge 36, 2023 / Slut: Uge 17, 2024
Tidspunkt: Onsdag 16.30-17.30
Pris: 700 kr.

OBS: Der kan forekomme få aflysninger pga. arrangementer i hallen. Aflysninger meldes ud via mail. Der vil være ferie i efterårsferien uge 42, Juleferie, Vinterferie uge 7, Påskeferie samt helligdage. Ferieperioden meldes ligeledes ud via mail.