22. juni 2021

Dans for børn (0. – 9. klasse)

OBS: KOM OG FÅ EN GRATIS PRØVETIME (skal reserveres – se tilmeldingslink) !!

Verdensmesteren i DANS underviser nu i børnedans Lisbjergskolen

Et samarbejde mellem Lisbjerg Fritidsliv og Danseskolen Radich & Holde – Dans i Livet, har nu gjort det muligt at melde sig på nye, seje og sjove dansehold på Lisbjerg skole.

Hver torsdag fra 7. september vil den tidligere professionelle Verdens- og Europamester, Michelle Abildtrup, danse og lege med børnene i skolens dansesal. Michelle er en af Danmarks absolut dygtigste instruktører med årelang erfaring i børnedans. Trods sin imponerende dansekarrierer er hun altid helt nede på jorden og ekstremt nærværende, når hun lærer børnene koordination, kropsbevidsthed og rytmik igennem glæden ved dansen.

Michelle lærer børnene at bevæge sig på en ”cool” måde, når hun laver danseserier, som på kreativ vis blander det nyeste fra både Vild med Dans, MGP og Disco/hip hop. Der er højt tempo og børnene får med garanti brændt en masse krudt af, mens de danser, leger og udvikler sig motorisk.

Undervisningen er planlagt, så børnene selv kan gå direkte fra SFO/skole over i dansesalen.

Skal dit barn også være med – så skynd dig at reservere en plads til en GRATIS prøvetime på Radich & Holde’s hjemmeside www.dansilivet.dk. Her kan du også læse mere om danseskolen, og de børne- og voksenhold der tilbydes i lokalerne ved Skøjtehallen i Århus N.Tidspunkt:

Start: Torsdag d. 7. September 2023

12 gange. (obs Efterårsferie i uge 42)

Torsdage:

Kl. 14.00 – 14.40:  Børnedans  0. – 2. klasse

Kl. 14.40 – 15.20 : Børnedans 3. – 5. klasse

Kl. 15. 20 – 16.00: Ungdomsdans 6. -9. klasse

Pris: 875 kr.

Har du spørgsmål, så kontakt Radich & Holde på mail@radich.dk / 4113 2188 eller besøg os på www.facebook.com/RadichHolde.

Vi glæder os til at se jer.

Lisbjerg Fritidsliv & Radich & Holde – Dans i Livet


OBS: Der kan forekomme få aflysninger pga. arrangementer i hallen/dansesalen. Aflysninger meldes ud via mail.